На пересадочному вузлі між станціями «Золоті ворота» та

«Театральна» київського метрополітену запланований ремонт двох ескалаторів із чотирьох.

Про це повідомляє «УНІАН», посилаючись на інформацію прес-служби КП «Київський метрополітен».

«Пересадочний вузол не закриватиметься повністю, оскільки запланований ремонт двох ескалаторів із чотирьох, встановлених там - №3 та №4. Роботи виконуватимуть по черзі - спочатку ремонтуватимуть один ескалатор, а після завершення почнуть ремонт іншого. У години пік можливі труднощі, тому що вузол достатньо завантажений. Але буде працювати. Один буде закрито, три працюють», - зазначили у прес-службі.

Метрополітен пропонує для уникнення незручностей при пересадці з лінії на лінію користуватися іншими пересадочними вузлами.
«У час пік регулювання пасажиропотоком на пересадці здійснюватиметься у ручному режимі, тобто будуть спостерігати: у якому напрямку більший пасажиропотік, у той бік пускатимуть два ескалатори, а один у зворотному напрямку буде працювати», - зазначив працівник прес-служби.

Нагадаємо, у київському метрополітені в період з 4 червня до 2 серпня 2013 року на пересадочному вузлі між станціями «Золоті ворота» та «Театральна» буде проводитися плановий капітальний ремонт ескалаторів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

782