Київ отримав почесних іноземних представників, які будуть сприяти розвитку і створювати позитивний імідж столиці, а також готові поширювати інформацію про Київ у себе на батьківщині та в усьому світі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, на сьогоднішній день ініціативу представляти Київ за кордоном підтримали представники Італії та Німеччини: президент Центру культури та міжнародних зв'язків «Мені подобається Флоренція» Манферд Ді Нардо (Італія), керівник готельного господарства та обслуговування гостей Управління праці та економіки, відділ туризму м.Мюнхен (Німеччина) Ельзі Гебауер і голова правління SEMINARIS Hotels&Meeting Хартмут Пірл (Німеччина).

Як зазначають у міськадміністрації, управління туризму КМДА розробило концепцію проекту «Почесні представники міста Києва» з метою поліпшення іміджу столиці та популяризації міста як туристичного напряму, що розвивається. Залучення іноземних представників до розвитку туристичної галузі столиці України направлене на гідну презентацію міста на міжнародній туристичній арені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155