Лідер Європейської партії України, член парламентської фракції «Батьківщина» Микола Катеринчук вважає провальною реконструкцію Поштової площі у Києві, повідомляється на офіційному сайті Європейської партії.

«Те, що чинна київська влада з Азаровим називає здачею першого етапу реконструкції на Поштовій площі, насправді - черговий провал. Олександр Попов запевняв киян і всю Україну, що роботи будуть виконані у повному обсязі до Дня Києва. Однак чи то через брак коштів, чи то через недбалість, одна із головних транспортних розв'язок столиці зараз нагадує поле битви часів Другої світової війни», - зазначив народний депутат.

«Про недоліки проекту, який, до речі, так і не був узгоджений до початку будівництва, говорили дуже багато. Про них вже неодноразово зазначали фахівці і жителі Києва. Тут має бути багато дерев, газони, доступні пандуси для заїзду інвалідів, велосипедні доріжки, зручний перехід шириною не менше 10 метрів без перешкод (сходинок, бордюрів, реклами), вільний прохід до річки без бар'єрів і кіосків, щоб відпочити біля води, не чуючи шуму машин. І сумніваюся, що все це закладено у стихійному проекті реконструкції», - вважає Катеринчук.

«Для мене особисто також є загадковим питання бюджетної вартості будівництва, яка оголошена в сумі понад 500 млн грн., і постійний брак коштів, про що неодноразово говорить Попов. Такий дорогий за кошторисом об'єкт безумовно вимагає контролю за використанням грошей. Тому я маю намір звернутися до відповідних державних органів із запитом, щоб ті перевірили, як витрачаються кошти і чому досі не завершене будівництво», - додав парламентарій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175