Голова правління мюнхенського футбольного клубу «Баварія» Карл-Хайнц Румменіге підтвердив відхід українського легіонера Анатолія Тимощука після закінчення цього сезону.

«Тімо повідомив, що покине нас. Про свій новий клуб він повідомить після фіналу Кубка. Що стосується Даніеля ван Бюйтена і Клаудіо Піссаро, то переговори з ними почнуться також після фіналу Кубка», - заявив Румменіге в інтерв'ю офіційному клубному сайту, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, мюнхенська «Баварія» цього року стала найсильнішим клубом Європи, вигравши Лігу чемпіонів УЄФА. Також команда виграла чемпіонат Німеччини - Бундеслігу.

У суботу, 1 червня, «Баварія» може стати першим в історії німецьким клубом, який зробив хет-трик в одному сезоні. Для цього їй необхідно буде виграти фінальний матч Кубка Німеччини у «Штуттгарта». Цей матч стане останнім для команди у сезоні.

Головний тренер футбольного клубу «Зеніт» (Санкт-Петербург) Лучано Спалетті підтвердив, що Тимощук, який раніше виступав у складі цієї команди, повернеться у «Зеніт».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

227