У Львові інспектори ДАІ по «гарячих слідах» встановили водія, який збив жінку і зник з місця ДТП, повідомляє прес-служба ДАІ.

До правоохоронців звернулася 50-річна львів'янка, яка повідомила, що близько 6 ранку на вулиці Медової Печери юнак на сірій іномарці, рухаючись заднім ходом, наїхав на неї. «Зупинивши автомобіль, водій вийшов з машини і запитав, чи все гаразд. Постраждала відповіла, що, очевидно, серйозно травмувала плече, і її слід негайно відвезти до лікарні. Юнак пообіцяв допомогти. Жінка побігла додому, щоб взяти документи. А, коли повернулася - водія не було й близько, - зазначили в ДАІ.

Постраждала повідомила про подію в міліцію. Співробітники ДАІ, які прибули на місце ДТП, детально розпитали заявника про обставини ДТП і попросили згадати номер, колір і марку автомобіля-втікача.

На жаль, жінці вдалося запам'ятати лише деякі з цих «прикмет». Однак, навіть така інформація суттєво допомогла правоохоронцям у пошуку. Тому буквально через кілька годин співробітники Державтоінспекції встановили особу порушника. Ним виявився 25-річний львів'янин, який був за кермом автомобіля «Renault Symbol».

Унаслідок ДТП жінка-пішохід травмувала плече, медики діагностували у неї закритий перелом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249