За правопорядком під час випускних вечорів у Дніпропетровську стежитимуть майже 600 співробітників міліції, по 2 людини на кожен клас.

«За кожною школою буде закріплено мінімум 2 працівників міліції. Якщо після офіційної частини випускники поїдуть в розважальні заклади, за кожним класом закріплюються по 2 співробітників міліції, які разом з ними виїжджають у місця неофіційних заходів», - заявив на прес-конференції заступник начальника міського управління міліції Володимир Седлецький.

За його словами, співробітники ДСНС теж посилять патрулювання в місцях традиційних гулянь випускників. Крім правоохоронців, на випускних чергуватимуть співробітники охорони здоров'я міста, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Седлецький підкреслив, що співробітники міліції будуть зустрічатися з керівництвом шкіл, «щоб вони обмежили вживання спиртних напоїв».

Як повідомляв ForUm, у День останнього дзвоника, 24 травня, учень 71-ї дніпропетровської школи стрибнув з мосту на Монастирський острів і не виплив з-під води. У вівторок водолази знайшли тіло підлітка, якого впізнали батьки. Всього в день останнього дзвоника в Дніпропетровській області загинуло 4 дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

179