Житель Печерського району столиці вдарив свого сусіда по будинку льодорубом за те, що той курив у загальному коридорі багатоквартирної висотки, повідомили у прес-службі столичної міліції.

Згідно з повідомленням відомства, молодий чоловік вийшов покурити в загальний коридор багатоквартирного будинку. Через хвилину до нього вийшов сусід і запропонував піти в хол, щоб не заважати оточуючим. Після нетривалої словесної перепалки розлючений пенсіонер пішов у свою в квартиру і незабаром повернувся з льодорубом у руках. Він завдав хлопцю удару в область живота.

Співробітники швидкої, які прибули за викликом, констатували, що поранення виявилося не смертельним. Лікарі викликали міліцію. «Беркут» супроводив пенсіонера до райуправління МВС.

Зараз затриманий перебуває у слідчому ізоляторі. Правоохоронці кажуть, що за характером він дуже конфліктна людина. Відносно нього розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України (умисне нанесення тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Як раніше повідомляв ForUm, згідно з законом про заборону куріння в громадських місцях, який набрав чинності з 16 грудня 2012 року, курити заборонено в ресторанах, барах, кафе, готелях, урядових будівлях, спортивних аренах, ліфтах, таксофонах, установах охорони здоров'я, на дитячих майданчиках, у під'їздах житлових будинків.

Штраф за куріння в недозволених місцях встановлено від 1 до 10 тис. грн. За розміщення попільничок або куріння в ресторанах закон передбачає аналогічний штраф.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158