До приймальних відділень медичних установ Запоріжжя наблизять маршрути міліцейських нарядів, а бригади «швидкої» пропонується забезпечити тривожними кнопками для виклику нарядів ДСО. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в області.

Зараз територіальними підрозділами готуються списки з адресами осіб, схильних до насильства, які будуть передані диспетчерам «швидкої». Правоохоронці пропонують провести аналогічну роботу й установам охорони здоров'я з оновлення списків хворих, які є соціально небезпечними.

Передбачається, що в разі надходження виклику на адресу, де можуть перебувати особи зазначених категорій, рекомендується операторам повідомляти про можливу небезпеку медикам і чергові частини міськрайорганів міліції.

До приймальних відділень, куди «швидкими» доставляють пацієнтів, будуть наближені маршрути міліцейських нарядів.

Також пропонується забезпечити кожну бригаду невідкладної допомоги кнопками тривожного сповіщення, які допоможуть у випадку надзвичайної події терміново викликати наряд Державної служби охорони в будь-яке місце.

Як повідомляв ForUm, 24 травня в Запоріжжі психічно хворий 51-річний чоловік напав на працівників «швидкої» допомоги, які прибули за викликом нібито для його матері. Від отриманих колотих ран на місці померла медсестра, лікар госпіталізований у медичний заклад.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

214