Чинний глава Київської міської державної адміністрації Олександр Попов оголосив війну лідеру Європейської партії України, члену парламентської фракції «Батьківщина» Миколі Катеринчуку, говориться в заяві прес-служби політика.

«Такий висновок можна зробити, враховуючи публікацію на офіційному сайті газети Київської міської ради «Хрещатик» під заголовком «Апеляційний адмінсуд дозволив провести гей-парад у Києві», - сказано в тексті.

«Зважаючи на те, що ця новина є фейком, про що повідомляло інформаційне агентство «Укрінформ» (на яке власне і посилається сайт «Хрещатик» у своїй публікації) упередженість столичної влади до Миколи Катеринчука цілком очевидна. Більше того, після звернення прес-служби в інтернет-видання «Укрінформ», «Сьогодні», «Кореспондент» та ін. ті оперативно спростували фейкову новину про причетність Миколи Катеринчука до згаданих подій. З нагоди прийміть слова подяки за це».

На думку прес-служби, поява новини на офіційному сайті газети міської ради столиці України наштовхує на однозначну думку про оголошення «брудної інформаційної війни потенційному кандидатові на посаду мера Києва Миколі Катеринчуку. Професіоналізм співробітників газети «Хрещатик» поза всяких сумнівів».

«Просимо вважати засоби масової інформації і всіх читачів наше звернення офіційним і закликаємо редакцію газети Київської міської ради «Хрещатик» дати пояснення щодо згаданої публікації».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

185