Члени французького синдикату «Республіка Монмартр» та київської громадської організації «Пейзажно-Андріївська ініціатива» підписали угоду.

Підписання угоди відбулося за присутності голови КМДА Олександра Попова під час його зустрічі з делегацією уряду «Республіки Монмартр».

Президент і члени французького синдикату прибули в українську столицю з нагоди Дня Києва на запрошення громадської організації «Пейзажно-Андріївська ініціатива».

«Ми вперше в Києві, і раді визнати, що ваше місто виявилося набагато красивішим, ніж ми думали. Це дійсно прогресивне європейське місто, і нам особливо приємно відкрити його для французів. Київ надзвичайно динамічно розвивається, і живуть тут люди гостинні і привітні», - зазначив президент синдикату Роже Дангеже.

Він вручив Попову медаль, яка підтверджує набуття статусу почесного члена синдикату, і запросив відвідати Париж, передає «УНІАН».

Французи поділяться досвідом залучення туристів у свій улюблений історичний район, а також щодо створення зручного інформаційного центру.

Історія співпраці громадських ініціатив Андріївського узвозу та Монмартру почалася торік. З тих пір на Андріївському узвозі росте виноград, привезений з Монмартра, а у найпопулярнішому районі Парижа встановлена ​​ зменшена копія казкового кота з Пейзажної алеї.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146