Новий футбольний сезон 2013/14 в Україні відкриється 9 липня матчем за Суперкубок, у якому зійдуться донецький «Шахтар» і одеський «Чорноморець».

Суперкубок розігрується між переможцем чемпіонату країни і володарем Кубка України, але оскільки за підсумками сезону-2012/13 ці два титули завоювали «гірники», у поєдинку за Суперкубок вони зіграють з фіналістом Кубка України, яким і є «Чорноморець».

Що стосується чемпіонату УПЛ, то його старт заплановано на 13 липня (субота). Саме цей день є базовим для 1-го туру чемпіонату сезону 2013/14, а його матчі можуть пройти як 12-го числа, так і 14-го, повідомляє «УНІАН».

У першій частині чемпіонату буде зіграно 18 турів, після чого чемпіонат України перерветься на зимові канікули. План-календар сезону-2012/13 поки що попередній і повинен бути спершу погоджений на Загальних зборах клубів української Прем'єр-ліги (4 червня), а потім затверджений Виконкомом Федерації футболу України. Тільки після цього відбудеться процедура жеребкування календаря ігор чемпіонату України-2013/14. Попередньо ця процедура намічена на 14 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

706