Минулого тижня працівники Державної служби ветеринарної медицини та співробітники ветеринарної міліції перевірили діяльність 364 підприємств, що займаються обігом тваринницької продукції. Через виявлені порушення призупинено роботу 5 з них. Загалом, інспектори виявили майже 50 тонн неякісної продукції тваринного походження, яка могла надійти на реалізацію.

В Україні продовжують діяти мобільні групи у складі співробітників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Так, минулого тижня вони перевірили 364 об'єкти, діяльність яких пов'язана з обігом продукції тваринного походження. У результаті виявлених порушень призупинено роботу 5 з них. Крім того, спільно з працівниками ДАІ впорядковано 43 автотранспортних засоби, що перевозили тваринницьку продукцію.

Всього ветеринари зафіксували 240 порушень. У результаті з обігу вилучено майже 50 тонн неякісної продукції тваринного походження, а в дохід держави стягнуто 31,4 тисячі гривень штрафних санкцій.

Нагадаємо, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк неодноразово підкреслював, що в Україні завдяки системній роботі Держветфітослужби на належному рівні забезпечується стабільна епізоотична ситуація і продовольча безпека. Тому громадяни отримують якісну і безпечну продукцію харчування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201