Уряд працює у напрямі підтримки молодих талановитих вчених відповідними програмами. Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов під час церемонії нагородження переможців конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA», повідомляє прес-служба першого віце-прем'єр-міністра.

За його словами, держава повинна сприяти працевлаштуванню молодих спеціалістів та реалізації кращих наукових розробок.


 
Вітаючи переможців конкурсу разом з меценатом проекту - Віктором Пінчуком, а також всесвітньо відомим фізиком і футурологом Мічіо Каку, перший віце-прем'єр-міністр України побажав молоді не зупинятися на досягнутому і трансформувати свої ідеї у реальні проекти.

«В усьому світі рушійною силою економіки є освіта, знання і нові ідеї. Запевняю, що уряд робитиме все для того, щоб кожен із вас мав можливість втілювати власні наукові розробки у життя. Уряд усіма можливими ресурсами буде підтримувати процес відродження вітчизняної науки», - додав Арбузов.

Він також подякував меценатам, які допомагають талановитій молоді реалізувати свій потенціал.

«Подібні проекти дозволяють продемонструвати всім свій талант і наполегливість. Кожен із вас - це міцна запорука майбутнього нашої держави! Знаю, що сьогоднішні учасники - кращі з кращих, обрані з понад 2000 кандидатів. Ви - національна гордість!»- підкреслив перший віце-прем'єр-міністр України, звертаючись до молоді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

177