Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав прикордонників з професійним святом, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Від імені уряду України та від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом - Днем прикордонника. Цей день є символом вшанування славних традицій героїзму, мужності і самовідданості у службі багатьох поколінь охоронців кордонів нашої Батьківщини», - зазначив він.

За словами прем'єра, своєю цілодобовою напруженою службою прикордонники роблять гідний внесок у зміцнення національної безпеки країни і одночасно створюють необхідні умови для того, щоб кордон не став штучним бар'єром для ділового співробітництва і дружніх контактів.

«Сумлінністю, високим професіоналізмом, вірністю присязі ви по праву заслужили довіру і повагу наших співвітчизників. Переконаний, що ви і надалі будете надійно захищати кордони держави, будете сприяти поліпшенню її іміджу на міжнародному рівні. Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров'я і благополуччя, добра і добробуту, натхнення та успіхів у почесній службі на благо України», - сказано у привітанні.

Як раніше повідомляв ForUm, 28 квітня прем'єр-міністр Микола Азаров вручив ключі від квартир у Бортничах 56 сім'ям військовослужбовців Київського прикордонного гарнізону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186