Дарницький районний суд Києва засудив до дев'яти років позбавлення волі зловмисника, який ґвалтував і грабував жінок у лісі поблизу Бортничів.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Дарницького району м.Києва, насильником і розбійником виявився 27-річний уродженець Одеської області, який одружений і має неповнолітню дочку. У Київ він приїжджав у гості до тещі.

Встановлено, що у листопаді минулого року жертвами зловмисника стали дві молоді жінки. Чоловік спочатку відстежував їх, а потім, дочекавшись влучного моменту, підходив зі спини і, погрожуючи ножем, силою затягував у лісосмугу. Там він ґвалтував потерпілих, після чого ще й забирав цінні речі.

Злочинця визнали винним за ч.2 ст.187 КК України «Розбій», ч.2 ст.152 КК України «Зґвалтування», ч.2 ст.153 КК України «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом».

При винесенні вироку суд підтримав позицію прокуратури Дарницького району щодо ступеня покарання зловмисникові, який, до речі, вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, і засудив його до дев'яти років позбавлення волі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

109