Молодший син народного депутата України (фракція «Батьківщина»), голови Меджлісу кримськотатарського народу Мустафи Джемільова Хайсер Джемільов з необережності із вогнепальної зброї вбив людину, повідомляється на офіційному сайті Меджлісу.

Згідно з інформацією сайту, нещасний випадок стався 27 травня о 15:30 в будинку молодшого сина Джемільова у Бахчисараї внаслідок необережного поводження із зареєстрованою зброєю.

У цей час сам глава Меджлісу перебував у Сімферополі, про трагедію, що сталася, йому повідомив телефоном старший син Ельдар.

Джемільов, у свою чергу, повідомив у правоохоронні органи, які виїхали на місце події.

В даний момент правоохоронці на місці події проводять слідчі дії щодо встановлення всіх обставин трагедії.

Глава Меджлісу Джемільов заявив, що з боку його сім'ї і рідних виявляється максимальне сприяння у проведенні слідчих заходів, і висловив надію на те, що слідство буде вестися відкрито і об'єктивно, підкреслюється у повідомленні.

Як повідомила «Інтерфакс-Україна» начальник сектору зв'язків з громадськістю кримського главку міліції Ольга Кондрашева, приблизно півтори години тому у Бахчисараї один чоловік, який був на балконі будинку, вистрілив в іншого чоловіка, який був у дворі, і той згодом помер.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

321