Останні зустрічі з турецькими інвесторами показали їхній інтерес до будівництва доріг в Україні, а також до співпраці у сфері залізничного транспорту та авіабудування. Про це, як передає кореспондент ForUm’y, в ході брифінгу повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов.

За словами міністра, «нещодавно я зустрічався з міністром фінансів і віце-прем'єром Туреччини, де обговорювалися такі питання. Так от, Туреччина дуже зацікавлена ​​ в роботі на вітчизняному ринку будівництва, включаючи автодорожнє, так само, як і у співпраці з розвитку своєї мережі залізниць, щодо створення власних літаків середньої авіації».

Чиновник додав, що коли обидві країни спільними зусиллями чітко сформулюють програму співпраці, в т.ч. в Україні, її обов'язково буде оприлюднено. «У Києва і Анкари вже є двостороння комісія, яка дуже активно працює», - зазначив глава Мінекономрозвитку.

І акцентував, що Кабмін продовжує проводити прагматичну, засновану на національних інтересах політику розвитку торгово-економічних відносин з іншими країнами та їхніми об'єднаннями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

183