Президент України Віктор Янукович 28-29 травня відвідає з робочим візитом Республіку Казахстан. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, повідомив радник Президента України - керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента Андрій Гончарук.

«28-29 травня Президент України Віктор Янукович відвідає Республіку Казахстан на запрошення президента цієї країни Нурсултана Назарбаєва. Головною метою візиту і поїздки в Астану є участь у зустрічі президентів Республіки Білорусь, Республіки Казахстан, Киргизької Республіки, Російської Федерації та України, яка відбудеться у рамках засідання Вищої Євразійської Економічної ради на рівні глав держав», - сказав він на брифінгу.

За словами Гончарука, в рамках зустрічей передбачається обмін думками про можливі формати співпраці з цією організацією, а також обговорення проектів національного та транснаціонального характеру у рамках такої співпраці.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що питання про статус України як спостерігача у МС буде обговорюватися на зустрічі президентів, яка відбудеться 29 травня в Астані.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182