Дворазовий олімпійський чемпіон з боксу українець Василь Ломаченко підтвердив, що переходить у професійний бокс, пише «ЛІГАБізнесІнформ».

«Після закінчення цього сезону я припиняю співпрацю з «Українськими отаманами» і переходжу у професійний бокс. Знаю, що такого кроку від мене чекали давно, вже після першої виграної Олімпіади. Скажу чесно, я й сам тоді хотів піти у профі, але мене втримав батько. Він мій ідейний натхненник, і я радий, що тоді його послухав. Якби раніше пішов з любителів, не виграв би ще один чемпіонат світу і ще одну Олімпіаду. Я вже двічі ставав чемпіоном світу, і тепер цю нішу залишаю молодшому поколінню. Я вдячний, що мені дали таку можливість - боксувати під прапором України. Назад дороги немає. Якщо навіть мій батько каже боксувати без шолома, то так воно і буде», - сказав Ломаченко.

Після Олімпіади-2012 Ломаченко виступав у Світовій серії боксу і в складі команди «Українські отамани» дійшов до фіналу. Крім того, українець став найкращим в індивідуальному рейтингу WSB у своїй ваговій категорії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211