За підсумками минулої кампанії декларування доходів 77 представників Автономної Республіки Крим відобразили у своїх деклараціях понад 1 млн грн, повідомляє відділ зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Міністерства доходів і зборів України в АР Крим. Мільйонери є майже в усіх регіонах Криму. При цьому лідерами з отримання високих доходів є Сімферополь та Ялта, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«У зв'язку з отриманням спадщини та подарунків, мільйонерами стали 28 жителів півострова, а 22 людини - в результаті продажу рухомого та нерухомого майна. Третю позицію у рейтингу займають доходи, отримані від двох і більше податкових агентів. Понад 1 млн грн від декількох податкових агентів торік отримали 19 кримчан», - уточнюється в повідомленні. Крім того, два кримських мільйонера заробили свої статки за межами України, один став багатим завдяки лотереї.

За інформацією кримської податкової служби, кількість офіційних кримських мільйонерів в 2012 році склала 51 чоловік. Згідно з поданими деклараціями, доходи зазначеної категорії громадян склали понад 116 млн грн.

Як повідомляв ForUm, кількість мільйонерів у Києві в 2012 році збільшилося на 325 - до 1362 осіб порівняно з минулим роком. Про це сьогодні, 27 травня, заявила в.о. начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів у м. Києві Ірина Носачова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266