Сьогодні у столичній адміністрації міська влада і громадськість підписали угоду про партнерство. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, документ укладений між Громадським форумом Києва та Громадською радою при виконавчому органі Київської міської ради.

Від міської влади угоду підписав голова КМДА Олександр Попов, Громадянський форум Києва представляв його керівник Леонід Кравчук, від Громадської ради підпис поставила Марія Бурмака.

«Ми зацікавлені, щоб саме громадськість стала активним партнером міської влади для встановлення дієвої комунікації та ефективної взаємодії з суспільством. Сьогодні ми перебуваємо в пошуку оптимальної системи організації роботи міської влади, яка повинна стати більш ефективною і відкритою для громадян», - зазначив Олександр Попов.

Він підкреслив, що така співпраця підвищує якість публічно-правових рішень, при цьому краще враховуються потреби населення, підвищується рівень довіри до органів влади і т.д.

Згідно з домовленостями, сторони зобов'язуються шляхом об'єднання своїх зусиль сприяти розвитку громадянського суспільства. Головними завданнями партнерства є: налагодження ефективної взаємодії КМДА з громадськістю та здійснення громадського контролю за діяльністю міської влади.

Як зазначають у КМДА, сторони будуть проводити спільні консультації, круглі столи, громадські обговорення, інші відкриті заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170