На фотографіях з місця сутичок 18 травня був упізнаний спортсмен на прізвисько «Брат», активний учасник праворадикального угруповання «ЦСКА». Про це в ході прес-конференції в агентстві УНІАН заявив координатор Об'єднання «Боротьба» Сергій Киричук.

Координатор «Боротьби» продемонстрував журналістам фотографії «Брата» як з події 18 травня, так і з приватного життя бойовика, на одній із них «Брат» зображений з рукою, що підкинута у нацистському вітанні, на тлі пам'ятника Степану Бандері, повідомляють «Версии.com».

Учасник сутичок 18 травня, член нацистського угруповання футбольних вболівальників.

 
 

Він же у «домашній обстановці»: позує у футболці з нацистським хрестом, з нацистським вітанням на тлі пам'ятника С.Бандері:

 
 
 
«Одним із замовників і спонсорів неонацистських угруповань є депутати із фракції ВО «Свобода». Нам відомо, що депутат «Свободи» Іллєнко є спонсором праворадикального угруповання С14, для тренувань якого він орендує спортзал на Троєщині», - заявив Киричук. Він також додав, що неонацистські угруповання використовувалися для рейдерських захоплень, нападів на активістів профспілок, лівих організацій. Зокрема, угруповання «Террор фемілі» брало участь у нападі активістів, які захищали парк ім.Малишка від забудовників, зазначив координатор «Боротьби».

«Об'єднання «Боротьба» хоче звернути увагу журналістів та громадськості на небезпеку, пов'язану з ростом і розвитком неонацистських банд. Особливу небезпеку становить той факт, що ці банди підтримуються і фінансуються через парламентські партії, а близькі «опозиції» ЗМІ виставляють бойовиків як «громадських активістів», - заявив координатор «Боротьби».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256