Співробітники Головного управління у боротьбі з організованою злочинністю МВС України спільно зі співробітниками Державної прикордонної служби України затримали чергового «злодія в законі», відомого у кримінальних колах на прізвисько Гіга Одноокий. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Затриманий потрапив до в'язниці Росії ще в 1997 році і останні 16 років перебував за гратами. Тоді чоловік попався на зберіганні наркотиків і ще з підробленим паспортом. А потім з'ясували, що кримінальник розшукується за скоєння вбивства правоохоронними органами іншої держави.


 
Коронували його в колонії під час відбування покарання. Він має широке коло зв'язків у злочинному світі і користується авторитетом у кримінальному середовищі.

Після звільнення з місць позбавлення волі вказаний представник злочинного світу прибув до України для розповсюдження сфер свого кримінального впливу.

УБОЗівці відреагували на потенційну небезпеку і видворили «законника» за територію нашої країни із забороною в'їзду терміном на 5 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

197