Сьогодні, 27 травня, кримській виконавиці Златі Огнєвич, яка зайняла третє місце на «Євробаченні-2013», присвоєно почесне звання «Заслужений артист Автономної Республіки Крим», повідомляє Управління інформаційної політики Ради міністрів АРК.

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов привітав виконавицю з успішним виступом на конкурсі і вручив нагрудний знак «Заслужений артист АРК», пам'ятний сувенір і квіти. «Весь Крим радіє вашим успіхам. Ви гідно представили на цьому престижному конкурсі Україну і Крим. На мою думку, ви були найсильнішим виконавцем на сцені «Євробачення», - сказав він.

У свою чергу, Злата Огнєвич подякувала главі кримського уряду за високу нагороду, а всім кримчанам - за підтримку: «Морально було важко, але підтримка відчувалася. Кримчани навіть приїхали нас підтримати, я розуміла, що підвести не можу, - додала вона. - Присудження звання «Заслужений артист Криму» - перше звання в моєму житті, це дуже почесно. Крим - це найкраще місце на землі, саме тут я сформувалася як особистість і як артист. Спасибі від імені всієї нашої творчої команди».

Почесне звання присвоєно Златі Огнєвич за значний особистий внесок у розвиток культури в Україні та Криму зокрема, високу виконавську майстерність, а також за участь у конкурсі «Євробачення-2013».

Нагадаємо, кримчанка Злата Огнєвич з піснею «Gravity» представляла Україну на «Євробаченні-2013», яке проходило у м.Мальме (Швеція). Огнєвич набрала 214 балів. Перше місце зайняла виконавиця із Данії Еммелі де Форест, на другому - Фарід Мамедов із Азербайджану.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

339