Річка Десенка в районі парку Дружби народів у Деснянському районі Києва розлилася через дощі, які йшли протягом останніх днів у столиці. Про це в коментарі ForUm'у повідомили у прес-службі київського управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Крім того, з ранку на річці почався приплив. Велосипедисти і мотоцикліст заїхали на дамбу. Але через те, що Десенка стала більш повноводною, ніж зазвичай, її води під час припливу затопили шлях, по якому люди потрапили на дамбу. У підсумку рятувальники перевезли велосипедистів і мотоцикліста разом з їхніми транспортними засобами на берег на надувних човнах», - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, 25 травня рятувальникам надійшло повідомлення про те, що на дамбі р. Десенка у Дніпровському районі м. Києва, за 150 м від берега знаходиться мотоцикліст, який унаслідок різкого підйому води не міг повернутися на берег.

Під час рятувальних робіт на відстані 50 м від берега було виявлено ще п'ятьох велосипедистів, які також потребували допомоги. Співробітник відділення водолазних робіт столичного управління ДСНС у складі 4 осіб і 1 одиниці техніки доставили мотоцикліста і велосипедистів у безпечне місце.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

133