Учора, 26 травня, у Полтаві відбувся 4-й Марш наречених, в якому взяли участь більше сотні представниць прекрасної статі.


У ньому взяли участь як заміжні, так і незаміжні дами: найстаршій учасниці - 70 років, а наймолодшій - 7 років.
 

Спочатку учасниці зібралися в Студентському парку, де організатори провели з ними конкурси, фото- і відеозйомку. Наречених тренували посміхатися, позувати перед камерами і викрикувати різні гасла. Потім красуні попрямували у Парк перемоги, де відбулася генеральна репетиція і зйомка офіційного танцю Маршу наречених-2013.


При цьому наречених поділили на чотири команди за принципом стихій: «Вода», «Вогонь», «Повітря» і «Земля». Для ідентифікації кожній групі вручили повітряні кульки блакитного, червоного, білого і зеленого кольорів відповідно, повідомляє «Ukranews».
 

Коли чотири колони наречених у весільних сукнях вирушили в Корпусний парк, вони привернули величезну увагу перехожих і дивували водіїв, що проїжджають повз автомобілів.


Пройшовшись навколо парку, наречені зібралися біля Монументу Слави на спільне фото. Потім колона зі 100 учасниць вирушила до парку «Перемоги». По дорозі вони співали «О, Боже, який чоловік, я хочу від тебе сина!» або вигукували речівки: «Ми наречені просто клас, і у нас сьогодні марш! Де знайти нам женихів, справжніх чоловіків!».
 

На зйомці офіційного танцю були обрані три переможниці, які відправилися кататися по місту на лімузинах. Серед них і найстарша учасниця маршу - Софія Іванівна. Ще двох дівчат нагородили за кращі рухи під час відеозйомки і кращий реквізит - костюм пожежника.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

411