У Донецьку правоохоронцями під час отримання хабара затримано чиновницю, яка вимагала гроші за оренду приміщення, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

У підрозділ управління по боротьбі з економічними злочинами (УДСБЕЗ) обласного Главку міліції надійшла інформація про директора одного з Палаців культури Донецька. Чиновниця, використовуючи своє службове становище, вимагала гроші в сумі 8000 гривень. Матеріальну вигоду 51-річна жінка хотіла отримати від 33-річного безробітного жителя Донецька за здачу приміщення в оренду.

У результаті проведення слідчих дій під час отримання хабара нечиста на руку чиновниця була затримана оперативниками Донецького МУ міліції. Під час обшуку у неї вилучено речові докази (гроші), які прямо вказують на причетність до скоєння цього злочину.

Зазначений факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 3 ст. 368 КК України - одержання хабара в особливо великому розмірі посадовою особою, яка займає особливо відповідальне становище. Запобіжний захід - особисте зобов'язання.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

216