У київському метро у зв'язку зі святкуванням Дня міста 25 травня з 21.00 до 23.30 передбачені додаткові резервні потяги для курсування на Куренівсько-Червоноармійській та Сирецько-Печерській лініях залежно від пасажиропотоку. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Також у неділю, 26 травня, з 17.30 на Куренівсько-Червоноармійській та з 19.00 на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській лініях буде збільшено кількість поїздів.

У разі необхідності 25 травня на станції «Золоті ворота», а 26 травня - на станціях «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» можуть бути введені обмеження на вхід для пасажирів.

У метрополітені зазначили, що такі заходи необхідні для забезпечення рівномірного заповнення станцій після закінчення святкових заходів.

Крім того, у зв'язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) і «Металург» (Запоріжжя) станція метро «Олімпійська» 26 травня буде закрита для пасажирів на вхід і вихід з 17.00 до 18.00. На час закриття поїзди прямуватимуть повз станції без зупинки.

Також після закінчення матчу можливе введення обмежень на вхід пасажирів на станції «Палац спорту», ​​«Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

276