У Рівному 27 травня буде припинено централізоване гаряче водопостачання населенню на невизначений термін.

Як повідомила «УНІАН» менеджер по зв'язках з громадськістю підприємства «Рівнетеплоенерго» Марія Кірюшина, відключення гарячого водопостачання вирішено провести у понеділок, 27 травня. Як довго воно триватиме, за її словами, не визначено.
Чи пов'язано це з відсутністю лімітів на газ, Кирюшина коментувати відмовилася. За її словами, підприємство буде подавати гарячу воду тільки в обласну дитячу лікарню, онкологічний і протитуберкульозний диспансери.

Як повідомили в комунальному теплопостачальному підприємстві «Теплотранссервіс», яке разом з «Рівнетеплоенерго» забезпечує теплом і гарячою водою споживачів Рівного, у зв'язку з необхідністю проведення профілактичних робіт у котельнях, підприємство відключило гаряче постачання населенню з 13 травня.

Як довго триватиме профілактика, на підприємстві не уточнюють. Чиновники пояснюють відключення гарячої води відсутністю лімітів на газ. Так, міський голова Рівного Володимир Хомко зазначає:«Відповідно до чинного законодавства, якщо немає лімітів, то нам газ пропонують замість 1300 гривень за тисячу кубів, за 4661 гривню», а таких грошей у міському бюджеті немає. За інформацією мера Рівного, така ж картина і в інших містах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

747