Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав співачку Злату Огнєвич з блискучим виступом на конкурсі «Євробачення-2013» і вручив почесну грамоту Кабінету Міністрів та годинник від прем'єр-міністра. Про це повідомляє прес-служба уряду.

«Кабінет Міністрів нагороджує вас за винятковий внесок у розвиток українського мистецтва, утвердження позитивного іміджу України на міжнародній арені», - зазначив Азаров на зустрічі зі співачкою.
 

Він сказав, що дуже переживав за Злату під час конкурсу. «Сподобалася пісня і її творче оформлення. Приємно, що Україна була представлена ​​на такому високому рівні. Я виділив час і подивився весь конкурс - від початку і до кінця. На мій погляд, на цьому конкурсі ви були найкращою виконавицею», - сказав прем'єр-міністр.

При цьому він подякував автору слів і музики, яку Злата Огнєвич виконувала на Євробаченні: «Це справді хороша пісня, з хорошим поетичним змістом».

Азаров зазначив, що перемога Злати Огнєвич є знаменною, вона ще раз показала Європі, що Україна дуже багата талантами: «Така висока оцінка свідчить про те, що Україна має високу музичну культуру. Це досягнення треба використовувати дуже широко для популяризації нашої держави й одночасно популяризації художньої творчості серед нашої молоді».

Він підкреслив, що уряд і надалі буде підтримувати молоді таланти.

Злата Огнєвич в свою чергу підкреслила, що сьогоднішню зустріч вона розцінює як визнання великої роботи і її як виконавиці, і всієї команди. «Я пишалася, що виходжу на сцену під прапором України, мені не було соромно ні за номер, ні за пісню. Спасибі, що ви підтримуєте таланти. Це надзвичайно важливо», - заявила співачка.

Нагадаємо, Злата Огнєвич посіла третє місце на «Євробаченні-2013».
Перемога на конкурсі дісталася представниці Данії Еммелі де Форест з піснею «Only Teardrops».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

491