Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник вдячний студентському самоврядуванню за відрахування студентки, яка кинула в нього квіти.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання народного депутата від «Батьківщини» Володимира Яворівського, повідомляє «УНІАН».

Депутат зазначив, що «дівчинка-студентка Києво-Могилянської академії якось вам «подарувала» оригінальним способом квіти» і тепер вона не студентка і не має роботи, і міг би Табачник прийняти її до себе на роботу.

Табачник сказав, що вакансію цій дівчині можна пошукати в комітеті Яворівського, а в Міністерстві освіти і науки на роботу беруть за законом про державну службу на конкурсних засадах.

«Той претендент, якого пропонують на роботу, був відрахований з Києво-Могилянської академії після того, як орган студентського самоврядування саме цього університету не підтримав його поведінку і висловлювання, за що я можу подякувати студентському самоврядуванню Києво-Могилянської академії», - сказав Табачник.

Як повідомляв ForUm, 22 вересня 2011 року, на Форумі міністрів освіти європейських країн «Школа XXI століття: Київські ініціативи» 17-річна студентка першого курсу Києво-Могилянської академії Дарина Степаненко вдарила Табачника букетом квітів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

597