Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області за результатами службового розслідування прийняло рішення про звільнення з органів внутрішніх справ співробітників Державтоінспекції, які не вжили заходів для надання допомоги учасникам ДТП. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в області.

ДТП сталося 7 травня 2013 року на ділянці дороги між селом Нова Кам'янка та хутором Березина Жовківського району Львівської області. Близько 01:20 водій автомобіля «Фольксваген-Пассат», якого переслідували співробітники ДАІ, зіткнувся з мотоциклом «Іж-Планета 5».

Тоді внаслідок аварії загинули дві людини - 15-річний водій мотоцикла та 19-річний пасажир автомобіля, а потім у лікарні від отриманих травм помер ще один учасник ДТП - 14-річний пасажир мотоцикла. Крім цього, ще один місцевий житель отримав тілесні ушкодження.

За свідченнями очевидців, правоохоронці поїхали з місця події, залишивши потерпілих у небезпеці.

«Співробітники міліції Львівської області провели службове розслідування за фактом вищевказаного ДТП. За його результатами з органів внутрішніх справ звільнені двоє працівників Державної автомобільної інспекції», - йдеться в повідомленні.

В даний час матеріали перебувають у прокуратурі Львівської області, яка повинна дати правову оцінку діям співробітників міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

351