Президент України Віктор Янукович заявляє, що одним із пріоритетів політики держави є підтримка фізичного виховання молоді. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, йдеться у привітанні Президента з нагоди 100-річчя Київського олімпійського комітету.

«Щиро вітаю вас з ювілеєм Київського олімпійського комітету, який разом з нами відзначають Міжнародний олімпійський комітет, національні комітети та спортивні федерації. Сто років тому у Києві відбулася Перша Російська олімпіада, що ознаменувала початок олімпійського руху на українській землі», - йдеться у привітанні.

За словами Януковича, сьогодні одним із пріоритетів політики держави є всебічна підтримка гармонійного фізичного виховання молоді, активна пропаганда здорового способу життя, розвиток спортивної інфраструктури.

«Завдяки спільним скоординованим діям ми гідно провели фінальну частину чемпіонату з футболу Євро-2012, а через два роки, впевнений, гостинно прийматимемо найсильніші баскетбольні збірні континенту. Переконаний, що Україна і надалі докладатиме всіх зусиль, щоб отримувати право на організацію міжнародних змагань найвищого рівня. Бажаю учасникам олімпійського руху успіхів, наполегливості та нових перемог», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що уряд і надалі сприятиме розвитку спорту в Україні та реалізації масштабних спортивних проектів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226