На Рівненщині засуджено групу злодіїв із Грузії.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, учасники злочинної групи - громадяни Грузії, які тимчасово проживали у Луцьку Волинської області та діяли протягом травня-вересня 2009 року на території Волинської та Рівненської областей.

«Вони підшукували квартири, проникали у приміщення шляхом злому дверей, викрадали чуже майно (гроші, валютні цінності, ювелірні прикраси, вироби із дорогоцінних металів, фотоапаратуру, старовинні, антикварні речі тощо) і надалі його реалізовували», - йдеться у повідомленні.

У цілому злочинці викрали майна на суму понад 120 тисяч гривень.

Минулого тижня набув чинності вирок Радивилівського районного суду, згідно з яким учасники організованої злочинної групи засуджені до різних термінів позбавлення волі з конфіскацією майна.

Так, ватажок злочинної групи засуджений до 4 років позбавлення волі, ще двоє учасників - до 3 років і 10 місяців та 3 років і 8 місяців.

Також суд задовольнив цивільні позови, подані потерпілими, про стягнення 128 тисяч гривень матеріального збитку, завданого вчиненими злочинами, і 20 тисяч гривень моральної шкоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219