Народний депутат України, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов закликає всі фракції парламенту включити в предмет розслідування Тимчасової слідчої комісії події 18 травня, питання, пов'язані з діями представників ВО «Свобода» у Тернополі 9 травня, а також події в Київраді 22 травня. Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді в четвер, 23 травня, повідомили ForUm'у в прес-службі ПР.

«Хочу звернути увагу, що даний законопроект про створення ТСК підготовлений з порушенням регламенту. Але ми можемо піти на те, щоб спробувати зробити цю комісію 50 на 50 - половина членів ТСК від ПР, половина від опозиції. І ми готові за це проголосувати, але у нас є пропозиція: ми просили б включити також у розгляд ТСК питання, які стосуються подій, що відбулися вчора у Київській міській раді, а також участь представників ВО «Свобода» у подіях 9 травня у Тернополі» , - зазначив він.

За словами політика, якщо ці питання будуть включені до предмету розгляду ТСК, фракція ПР підтримає відповідний законопроект.

«Якщо опозиція проголосує за створення ТСК без включення цих питань, ми висловимо свій протест з приводу порушення процедури ухвалення закону, і голова парламенту не матиме права його підписати», - резюмував Єфремов.

Нагадаємо, 18 травня журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики.

Вчора, 22 травня, представники ВО «Свобода» та громадських організацій виламали двері в сесійний зал Київради.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250