В Одесі водій, керуючи автомобілем Mercedes Vito, намагаючись втекти, пошкодив два службові автомобілі ДАІ.

Як повідомляє прес-служба Одеського міськуправління ГУМВС України, екіпаж ДПС ДАІ в Малиновському районі міста на вулиці Іцхака Рабіна побачив автомобіль Mercedes, який проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.


Співробітники міліції подали сигнал про зупинку свистком і жезлом, на що водій не відреагував, продовжив рух, і, збільшивши швидкість, намагався втекти. Даішники почали переслідування.
 

«Водій «Мерседеса», проїхавши кілька разів по площі Дерев'янка, спробував сховатися в міжквартальних проїздах на вулиці Академіка Філатова. Автомобіль порушника було заблоковано службовими транспортними засобами. Але і в цей момент горе-водій не заспокоївся. «Мерседес» здав спочатку вперед, потім назад, і завдав механічні ушкодження двом патрульним автомобілям», - повідомили в міліції.
 

Під час затримання чоловік поводився неадекватно, за зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп'яніння, що підтвердили поняті. Сам затриманий від проведення медичного огляду на предмет вживання спиртного відмовився. Також встановлено, що він керував транспортним засобом без водійського посвідчення.

Наразі співробітниками міліції з'ясовуються докладні обставини події.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239