Прем'єр-міністр Микола Азаров хоче зустрітися з журналістами, які брали участь у мовчазній акції протесту на засіданні Кабінету Міністрів 22 травня. Про це журналістам повідомив прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко.

У четвер вранці біля будинку Кабінету Міністрів проходить акція журналістів з вимогою належним чином розслідувати побиття журналістки «5 каналу» Ольги Сніцарчук і фотографа газети «Комерсант» Влада Соделя і не позбавляти акредитації журналістів, які брали участь в акції на засіданні уряду.

Через деякий час після початку акції до журналістів вийшов прес-секретар прем'єра і розповів, що Азаров запрошує журналістів, які брали участь в акції, в Кабмін на зустріч, повідомляють «Українські новини».

При цьому Лук'яненко повідомив, що питання позбавлення акредитації поки ще не вирішене.

Як раніше повідомляв ForUm, вчора, 22 травня, прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко написав на сторінці глави уряду Миколи Азарова у Facebook, що журналістів, які на засіданні уряду взяли участь у мовчазній акції на підтримку своїх колег, побитих 18 травня під час акцій протесту, позбавлять акредитації.

Нагадаємо, 22 травня прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабміну виступив з вимогою позбавити акредитації журналістів, які взяли участь в акції мовчання в підтримку колег, побитих 18 травня у Києві.

На початку виступу прем'єра кілька журналістів повернулися до нього спинами, на яких були прикріплені плакати з написом: «Сьогодні журналістка - завтра ваша донька, дружина, дитина. Дійте!».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201