Народний депутат від Партії регіонів Володимир Сальдо вважає, що журналісти марно влаштували мовчазну акцію протесту на засіданні уряду перед прем'єр-міністром Миколою Азаровим і ще порушили етичний кодекс. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

«Що ви хотіли показати і кому? Прем'єр-міністру? Що, він вам відмовив, щоб з ним зустрітися? Я згоден, що треба Міністерству внутрішніх справ зробити якусь прес-конференцію, якщо є проміжні результати», - заявив Сальдо.

«Реакція прем'єр-міністра була такою тому, що він не очікував такої поведінки, тобто - це не поведінка журналіста, це поведінка на мітингу», - підкреслив депутат.

Нагадаємо, 22 травня прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабміну виступив з вимогою позбавити акредитації журналістів, які взяли участь в акції мовчання в підтримку колег, побитих 18 травня у Києві.

На початку виступу прем'єра кілька журналістів повернулися до нього спинами, на яких були прикріплені плакати з написом: «Сьогодні журналістка - завтра ваша донька, дружина, дитина. Дійте!».

Пізніше прес-секретар прем'єр-міністра Віталій Лук'яненко заявив, що журналістів таки позбавлять акредитації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224