Президент України Віктор Янукович побажав успіхів учасникам фінального матчу Кубка України з футболу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Чорноморець» (Одеса) в Харкові.

«Перш за все, хочу привітати мільйонне українське спортивне співтовариство зі святом футболу. Обидва учасники пройшли непростий шлях до цього фіналу, провели не одну блискучу гру. Бажаю їм успіху, уболівальникам цікавого фіналу, і нехай переможе найсильніший», - сказав Янукович у коментарі агентству «Укрінформ», повідомляє прес-служба Глави держави.

Президент підкреслив, що з цікавістю спостерігає за прогресом харківського «Металіста», а друге місце в Чемпіонаті України - це, за його словами, «значний успіх, який, безумовно, відкриває нову сторінку в історії клубу - участь у Лізі Чемпіонів».

«Хочу сказати кілька слів і про київське «Динамо». Не буває перемог без поразок. «Динамо» - сильний клуб, з великою історією, який провів не найкращий свій сезон, але, я переконаний в цьому, у нього ще попереду багато перемог», - підкреслив Глава держави.

Говорячи про перспективи розвитку футболу в Україні, Президент зазначив, що свідченням прогресу є також гра збірної України, підвищення інтересу до Чемпіонату України, про що яскраво свідчать збільшення кількості вболівальників на трибунах і зростаюча конкуренція між українськими клубами.

Янукович також побажав українській футбольній збірній успіху в матчі зі збірною Чорногорії.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 22 травня, Президент планує відвідати фінальний матч Кубка України з футболу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Чорноморець» (Одеса) у Харкові.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

293