Судді американського дегустаційного конкурсу «Beverly Hills International Spirits Awards 2013» нагородили український алкогольний бренд золотою медаллю.

Конкурс елітних спиртних напоїв у Каліфорнії традиційно визначає кращих виробників алкогольних напоїв світу, пише «Обозреватель».
 

«Це не дивно, оскільки Беверлі Хіллз - одне з найбільш елітних місць на планеті. Тут знаходяться кращі ресторани, бари, готелі, магазини. Саме в Беверлі Хіллз щорічно проходять дегустації елітарного алкоголю. Члени журі, серед яких журналісти, ресторатори, бармени і критики, класифікують спиртні напої за категоріями і відбирають найкращі.
Традиційно дегустації напоїв проводять у кілька етапів у модних питних закладах», - йдеться в повідомленні.

Варто підкреслити, що кожен етап змагання гарантує об'єктивність і незалежність результатів.

За інформацією видання, напої оцінюються за 100-бальною системою за кількома характеристиками: зовнішній вигляд, рівень захисту, дизайн пляшки і т.д. Смакові властивості оцінюють методом «сліпої дегустації», тобто під час роботи дегустатор не знає назву напою, який він оцінює.

«Це дозволяє отримати незалежні оцінки. Потім результати за кожною характеристикою підсумовуються і судді визначають фаворитів конкурсу. Цього року напої оцінювали близько двадцяти авторитетних суддів світового класу. Переможців за категоріями нагороджували золотими, срібними та бронзовими медалями. Найбільші в світі виробники алкоголю змагалися за звання найкращого. Українська горілка «Мърная Древній Кієвъ» завоювала найвищу нагороду - золоту медаль», - наголошується в статті.

«Горілку «Мърная Древній Кієвъ»ми виробляємо понад десять років, - сказав головний технолог «Кримської горілчаної компанії» Сергій Григоренко, - за цей час наш напій завоював безліч золотих медалей на міжнародних конкурсах, і кожна нова медаль для нас важлива - адже вона показує нам, що ми тримаємо високу планку виробництва, і горизонти прихильників нашого бренду зростають!».

Нагадаємо, у 2013 році ТМ «Мърная» увійшла в першу десятку міжнародного клубу алкогольних брендів-мільйонерів The Drinks International Millionaires Club з обсягом продажів 2,1 млн кейсів. Дослідження визначає найбільших гравців світового алкогольного ринку. Учасниками рейтингу можуть стати виробники міцного алкоголю з річним обсягом продажів продукції від 1 млн кейсів і більше (1 кейс = 9 літрів).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161