В Україні створені належні умови для розвитку футболу, зазначає Президент України Віктор Янукович. Про це, як повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави, він заявив в інтерв'ю інформаційному агентству «Укрінформ».

«Український футбол добре розвивається. Великий поштовх цьому дала успішна робота нашої держави в рамках Євро-2012, який був проведений, за оцінками всіх без винятку експертів, на найвищому рівні. Свідченням прогресу є більш вдалі виступи українських клубів у європейських кубках», - зазначив Янукович.

Президент повідомив, що планує відвідати фінальний матч Кубка України з футболу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Чорноморець» (Одеса) в Києві.

«Я планую сьогодні бути в Харкові, привітати переможців», - сказав Глава держави.

Він позитивно оцінив футбольну інфраструктуру, створену у Харкові: «Тут створена високого рівня футбольна інфраструктура, багато що робиться для розвитку футболу, в інтересах людей. І сьогоднішній фінал - тільки додаткове підтвердження цьому».

Президент запевнив, що держава разом з Федерацією футболу робитиме все необхідне для розвитку футболу в Україні, підвищення його якості і визнання на міжнародній арені, забезпечення інтересів мільйонів українських уболівальників.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що розвиток спорту, підтримка здорового способу життя та будівництво спортивної інфраструктури є одним із пріоритетів державної політики України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

245