Київрада обмежила в'їзд вантажних автомобілів з масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 7.00 до 20.00. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні.

Тим часом у рішенні зазначено, що буде забезпечена можливість в'їзду автомобілів, які здійснюють перевезення вантажів у міжнародному сполученні з 10.00 до 17.00 при наявності у водіїв міжнародної автомобільної накладної CMR або книжки міжнародних дорожніх перевезень та обладнання автопоїздів знаком TIR, передає «УНІАН».

Також у рішенні зазначається, що рух транзитних вантажних автомобілів по території столиці буде дозволено з 20.00 до 7.00 лише по проспекту Миколи Бажана, Південному мостовому переходу через річку Дніпро, Столичному шосе, вулицею Академіка Заболотного, Одеською площею, Великій кільцевій дорозі, проспекту Академіка Палладіна, вулиці Міській, Гостомельському шосе, Новій дорозі, проспекту Мінському, площі Шевченка, вулиці Полярній, вулиці Богатирській, Тульській площі, проспекту Московському, проспекту Генерала Ватутіна, площі Керченській, вулиці Братиславській, проспекту Броварському. Депутати обмежили також в'їзд у центральну частину міста в межах: Повітрофлотського шляхопроводу - вулиця В'ячеслава Чорновола - вулиця Глибочицька - вулиця Верхній (Нижній) Вал - вулиця Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - бульвар Дружби Народів - площа Московська - проспект Червонозоряний - проспект Повітрофлотський - Повітрофлотський шляхопровід. Обмеження стосується вантажних автомобілів з масою більше 4,5 тонни, а також тракторів, самохідних машин і механізмів (крім оперативних та спеціальних транспортних засобів).

Рішення прийнято з метою поліпшення екологічного стану Києва, поліпшення організації дорожнього руху та підвищення пропускної спроможності вулично-дорожньої мережі столиці.

Як раніше повідомляв ForUm, водіям фур заборонять їздити дорогами в спеку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150