Секретар Київради Галина Герега заявила, що сесію міської ради закривати сьогодні не буде, і Київрада продовжить свою роботу.

Про це вона сказала на брифінгу перед початком засідання Київради, коментуючи мітинг активістів біля КМДА і встановлення ними лічильника, який відраховує останні дні роботи депутатів Київради нинішнього скликання.

«Сесію закривати я сьогодні не буду. Якщо вона не закривається, то це не останнє засідання», - зазначила Герега.

За її словами, депутати продовжують працювати у звичайному режимі і вже наповнюють порядок денний наступного засідання сесії.

Як сказала Герега, поки невідомо, коли відбудеться наступне засідання, але коли дата буде визначена, про це обов'язково стане відомо ЗМІ. Секретар Київради зазначила, що депутати не збираються йти у відпустки, а налаштовані на роботу і на вирішення проблем міста, передає «УНІАН».

Також Герега зазначила, що Київрада буде працювати у рамках законодавства.

Вона запевнила, що зі свого боку вона і депутати зробили все можливе, щоб вибори у Києві були призначені, зокрема, було направлено звернення до Верховної Ради. За словами Гереги, яке рішення приймуть Верховна Рада, Конституційний Суд, таке і будуть виконувати депутати Київради цього скликання.

Як раніше повідомляв ForUm, представники ВО «Свобода» та громадських організацій виламали двері у сесійний зал Київради

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219