Прем'єр Дмитро Медведєв зізнався, що його не зачіпає ім'я Дімон, яке іноді використовують щодо нього в Інтернеті, і не бачить у цьому нічого поганого.

Прес-секретар глави уряду Наталія Тімакова у березні розповідала, що в інтернет-дискусіях Медведєва засмучує не критика, а «загальне побутове хамство».

Вона сказала, що не розуміє людей, які пишуть «Ну, Дімон, ти молодець, запалив». «Він вам не Дімон, він голова уряду. Необов'язково називати його Дмитром Анатолійовичем, але можна хоча б Дмитро і на ви», - сказала тоді Тімакова.

«Я думаю, що Наталя Олександрівна просто мене захищала як прес-секретар. Якщо зовсім відверто, мене взагалі це не зачіпає. Є речі, які мені не подобаються. Це зрозуміло. Але коли мене в Інтернеті називають Дімоном, це нормально абсолютно, по-людськи. Там же середовище таке... Ну що, Дімон? Мене так і в дитинстві називали. Та ну, дурниці це», - сказав Медведєв в інтерв'ю «Комсомольской правде», передає РІА «Новости».

«У нас, звичайно, свої традиції у зверненні - Дмитре Анатолійовичу, Володимире Володимировичу. Це ще з давніх часів. Вважалося, що якщо ти до когось звертаєшся по батькові, це означає, що ти дуже поважаєш людину. Але в багатьох країнах прийнято взагалі звертатися до міністрів, до прем'єрів, до президентів по імені. І це частина політичної культури. Може, на протокольних заходах якось інакше, але у принципі майже будь-яка людина може звернутися до них по імені. Ну, а у нас у Росії свої традиції», - пояснив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

334