Автономна Республіка Крим та Автономний регіон Мадейра Республіки Португалія планують підписати Угоду про співробітництво, повідомили у прес-службі Радміну.

Як заявив у ході прес-конференції у Сімферополі кримський прем'єр Анатолій Могильов, відповідні домовленості були досягнуті у ході його візиту до Мадейри 16-18 травня.

«Острів Мадейра - це один із центрів туризму в Європі і регіон, ментально близький Криму. Я провів низку ділових зустрічей, є напрацювання і обопільна зацікавленість у співпраці. Я думаю, підсумки поїздки будуть оформлені у вигляді угоди», - сказав Могильов, зазначивши, що, зокрема, сторони планують розвивати торгово-економічні, науково-технічні та культурні зв'язки.

Крім того, додав голова Ради міністрів автономії, Крим готовий переймати досвід щодо законодавчого регулювання автономного статусу Мадейри. «Як показує практика, при правильному прийнятті законодавчих актів рівень економічного розвитку зростає у кілька разів. Я впевнений, ці контакти допоможуть нам знайти шляхи вирішення багатьох проблем», - підкреслив Могильов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248