Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко порадив народним депутатам подивитися в Інтернеті відеозвернення Вадима Тітушка, підозрюваного в нападі на журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук під час мітингу 18 травня. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив, виступаючи у Верховній Раді.

«Я хочу звернути увагу всіх громадян! Ви можете зайти в український Інтернет і подивитися відеозвернення затриманого і допитаного нами. Він, перед тим як їхати до міліції, дав своїм друзям коментар і попросив у разі затримання викласти в Інтернет», - сказав міністр.

Захарченко також заявив, що не хоче додавати політичного жару в дискусію з депутатами і додав, що під час офіційного допиту Тітушко повідомив, що його за гроші найняли охороняти безпеку при проведенні опозиційного мітингу.

«Тому я ще раз підкреслюю - ми розберемося з усіма, хто зробив цю провокацію», - пообіцяв він.

Як повідомляв ForUm, 18 травня журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики.

Особу нападника на журналістку встановлено ​​і за фактом проведення розслідування слідчим на підставі отриманих доказів «умисне легке тілесне ушкодження» (ст.125 ч.1 КК) перекваліфіковано у «хуліганство» (ст.296 чт.2 КК).

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко запевнив, що всі винні у бійках 18 травня будуть покарані.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

348