У Донецьку затримано неповнолітнього, який жорстоко вбив на териконі 30-річного безробітного чоловіка.

За інформацією Донецького міськуправління ГУМВС України в області, злочин було розкрито протягом трьох діб.

«Знаючи тільки ім'я підозрюваного, міліціонери «по гарячих слідах» затримали неповнолітнього, що позбавив людину життя», - йдеться в повідомленні.

На минулому тижні в міліцію надійшла інформація про те, що на териконі в мікрорайоні ВАЗ виявлено труп - тіло невідомого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті знайшли робітники, які проводили там будівельні роботи.

У потерпілого була розбита голова, перерізані вени на руках, судмедексперт нарахував на тілі загиблого 16 ножових поранень, 8 з яких були в області серця.

«Особу загиблого оперативники встановили швидко. Ним виявився 30-річний безробітний, який вів бродяжницький спосіб життя і зловживав спиртними напоями», - повідомили в міліції.

Дільничні інспектори міліції обійшли й опитали десятки жителів селища, в результаті чого міліціонерам вдалося дізнатися ім'я підозрюваного. Громадяни розповіли, що близько півроку тому у потерпілого був конфлікт з молодим чоловіком, який побив його. Відпрацьовуючи цю лінію, правоохоронці за прикметами встановили і затримали зловмисника.

17-річний житель Донецька у вбивстві зізнався. У ту ніч він проводив час з 14-річним другом, гуляючи селищем і розпиваючи спиртне. Помітивши бездомного, вони заманили його на терикон під приводом посиденьок у колі друзів.

Щодо неповнолітнього слідчим відділом Будьонівського РВ відкрито кримінальне провадження за п.7 ч.2. 115 КК України (Умисне вбивство з особливою жорстокістю з хуліганських спонукань), а щодо його молодшого друга - за ч. 1. 296 (хуліганство).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

224