Серед загиблих під час торнадо в американському штаті Оклахома не менше 20 дітей, повідомила в ефірі телеканалу CNN представник головного судмедексперта штату Емі Елліотт.

За її словами, загальне підтверджене число жертв не змінилося - загинула 51 людина. Торнадо повністю зруйнував школу, в якій знаходилися діти, рятувальні роботи на місці трагедії тривають.

Раніше повідомлялося, що серед 120 госпіталізованих більшість - 70 осіб - також становлять діти. У медичний центр в Оклахома-Сіті доставлено 85 осіб, у тому числі 65 дітей. У медцентр Integris потрапили 37 осіб, з них п'ятеро дітей. У цьому закладі десять пацієнтів знаходяться в критичному стані, 12 - у важкому, передає РІА «Новини».

Як очікується, кількість загиблих може ще збільшитися. Не менш 120 осіб було госпіталізовано. Особливо великої шкоди ураган завдав у місті Мур з населенням 55 тисяч жителів, де зруйновані цілі квартали житлових будинків.

Швидкість вітру під час торнадо сягала 320 кілометрів на годину. У найбільш постраждалих районах житлові будинки стерті з лиця землі, зруйновано початкову школу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234