Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням №180/2013-рп створив робочу групу з питань розробки концепції державної підтримки та розвитку фізичної культури і масового спорту в Україні, повідомили в прес-службі Глави держави.

Як зазначено у розпорядженні, робоча група створена з метою підготовки узгоджених пропозицій щодо державної підтримки та забезпечення подальшого розвитку масового спорту в Україні, зокрема, утвердження здорового способу життя населення, вдосконалення системи дитячо-юнацьких та спеціалізованих спортивних установ.

«Призначити Грищенка Костянтина Івановича керівником робочої групи з питань розробки концепції державної підтримки та розвитку фізичної культури і масового спорту в Україні. Надати керівникові робочої групи право вносити у разі потреби зміни до її персонального складу, а також залучати до роботи в ній працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їхніми керівниками), одержувати в установленому порядку від органів виконавчої влади необхідні для роботи документи та матеріали», - йдеться в тексті розпорядження.

Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити підготовку та внести робочій групі пропозиції щодо вдосконалення розвитку фізичної культури та масового спорту в регіонах.

Робочій групі у тримісячний строк: забезпечити підготовку та подання проекту концепції державної підтримки та розвитку фізичної культури і масового спорту в Україні; внести в установленому порядку пропозиції щодо належної організації та забезпечення необхідного обсягу рухової активності дітей, учнівської та студентської молоді у навчальних закладах, наголошується в розпорядженні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236