Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко стверджує, що особи, які напали на журналістів, ховаються.

Таку інформацію вчора під час зустрічі з керівником МВС отримали народні депутати від опозиції Арсен Аваков, Леонід Ємець (члени фракції «Батьківщина») та Ірина Геращенко (фракція «УДАР»), а також журналіст Вікторія Сюмар, повідомили «УНІАН» у прес-службі «Батьківщини».

Міністр повідомив опозиціонерам, що особи, які побили журналістку Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя, встановлені, і дійсно вони є членами бійцівського клубу, при цьому обидва - і Тітушко, і Бойко - зараз зникли з постійного місця проживання.

Захарченко заявив, що його відомство перевіряє приналежність хуліганів до «молодіжки» Партії регіонів.

За словами депутата Ємця, міністр підтвердив готовність відзвітувати в парламенті «у разі, якщо ВР за це проголосує», а також інформував про початок службового розслідування щодо бездіяльності міліції.

Втім, міністр не зміг відповісти на запитання, як військова техніка - БТР без номерних знаків - опинилася в самому центрі міста і проїхала через всі кордони міліції.

Як раніше повідомляв ForUm, 18 травня журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя побили невідомі молодики.
За фактом побиття журналістки «5 каналу» Ольги Сніцарчук під час мітингу в Києві 18 травня відкрито кримінальне провадження за двома статтями, розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів ініціює створення тимчасової слідчої комісії при Верховній Раді України з розслідування сутичок, що сталися 18 травня в Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

326